3572075
Σοου Μπιζ

O Βrooklyn Beckham πρωταγωνιστεί στη καμπάνια Pepe Jeans με καλό σκοπό

O Βrooklyn Beckham σκηνοθετεί, φωτογραφίζει και πρωταγωνιστεί στη καμπάνια Pepe Jeans με καλό σκοπό

Η Pepe Jeans London συνεργάζεται με έναν Λονδρέζο, τον Brooklyn Beckham για να τονίσει τις προσπάθειές της στη διατήρηση του νερού – και να προωθήσει τις φιλοδοξίες της στον χώρο των ψηφιακών και κοινωνικών μέσων.

H Pepe Jeans, μέλος του ισπανικού ομίλου AWWG, θα παρουσιάσει τη πρώτη φάση μιας διετούς συνεργασίας με τον μεγαλύτερο γιο της Victoria και του David Beckham, τον φωτογράφο που μετρά 12,2 εκατομμύρια fans στο Instagram και ο ποιος πρόκειται να παντρευτεί την αμερικανίδα ηθοποιό Nicola Peltz.

Ο Brooklyn , ο οποίος είναι ο φωτογράφος και δημιουργικός σκηνοθέτης πίσω από την καμπάνια Wiser Future, έσπασε τον εαυτό του φορώντας τζιν Pepe στην παραλία.

Η καμπάνια περιλαμβάνει επίσης ένα βίντεο που δημιουργήθηκε ξεχωριστά από τον φωτογράφο και σκηνοθέτη Zhamak Fullad με έδρα το Λος Άντζελες. Το βίντεο παίζει με τις αντανακλάσεις που δημιουργούνται από καθρέφτες χωρίς πλαίσιο σε διάφορα περιβάλλοντα.

«Ο Brooklyn είναι ένα πραγματικό είδωλο της γενιάς του. Με αυτήν τη συνεργασία, επιδιώκουμε να αξιοποιήσουμε την κληρονομιά του Pepe Jeans London με τη φρέσκια και μοντέρνα προσέγγιση που υιοθετήθηκε από τις δημιουργικές προσπάθειες του Brooklyn που εστιάζουν στη φωτογραφία. ”

Για την καμπάνια, ο Beckham έχει τραβήξει φωτογραφίες από τον ωκεανό, με τη βοήθεια ενός καθρέφτη χωρίς πλαίσιο. Φορά κομμάτια από τη συλλογή της Pepe που κατασκευάστηκαν με τη διαδικασία Wiser Wash.

Ο Beckham είπε ότι η καμπάνια αφορά την «προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή στο πολύτιμο αγαθό, το νερό. Είναι το πιο πολύτιμο στοιχείο που έχουμε μαζί με τον αέρα που αναπνέουμε, έτσι δεν είναι; Ταυτόχρονα, θέλαμε να δείξουμε την πρόοδο που έχει σημειώσει η Pepe στο να καταλάβει πώς να χρησιμοποιεί πολύ λίγο νερό και σχεδόν το ήμισυ της ποσότητας ενέργειας για την παραγωγή τζιν. ”

Το Wiser Wash είναι μια τεχνολογία που μειώνει ουσιαστικά την ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται στην παραγωγή τζιν, σύμφωνα με την Pepe. Χρησιμοποιεί ένα φλιτζάνι νερό για τον αποχρωματισμό ενός ζευγαριού τζιν, έναντι 16 λίτρων. Eπιπλέον δεν εμπλέκονται τοξικές χημικές ουσίες στη διαδικασία.

Όσο για τις εικόνες είναι ειδυλλιακές.

Ο νεαρός Beckham ποζάρει ανέμελος και χαλαρός στην παραλία σαν αληθινό μοντέλο φορώντας τι άλλο από denim

Related posts

Η «Queen B» Beyoncé γράφει ιστορία με το 28ο βραβείο της

Αλέξανδρος

Blake Lively- Ryan Gosling: Μα γίνεται να χωρίζουν;

Τελείως αγνώριστη η Πάμελα Άντερσον -Τι έκανε στο πρόσωπό της

Leave a Comment