degeneris0812-682x384
Γυναικα

Ellen DeGeneres: Ανακοίνωσε ότι σταματά την εκπομπή της

Ellen DeGeneres: Ανακοίνωσε ότι σταματά την εκπομπή της μετά από 19 χρόνια

Η Ellen DeGeneres είπε στο The Hollywood Reporter ότι σκοπεύει να τερματίσει την ιστορική εκπομπή της το 2022.

«Όταν είσαι δημιουργικό άτομο, πρέπει συνεχώς να έχεις προκλήσεις και όσο υπέροχο κι αν είναι αυτό το σόου και διασκεδαστικό, δεν είναι πια πρόκληση», δήλωσε η DeGeneres σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Το «The Ellen DeGeneres Show», το οποίο κέρδισε 64 βραβεία Emmy, βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 18η σεζόν του.

Η εκπομπή θα ολοκληρωθεί μετά τη 19η σεζόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Η DeGeneres θα συζητήσει την απόφασή της σε συνέντευξη με την Oprah Winfrey, η οποία έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Το «The Ellen DeGeneres Show» παράγεται από την Warner Bros. Television, η οποία είναι μέρος της WarnerMedia και τα νέα αυτά έρχονται μετά από μια σεζόν που έχει προσβληθεί από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η εκπομπή διακόπηκε για λίγο όταν η DeGeneres διαγνώστηκε με Covid-19 τον Δεκέμβριο. Αλλαγές στο προσωπικό έγιναν επίσης το περασμένο καλοκαίρι, αφού ορισμένοι παραγωγοί τέθηκαν υπό έλεγχο για τη δημιουργία ενός τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Όταν η εκπομπή της επέστρεψε τον Σεπτέμβριο για την πρεμιέρα της18η σεζόν, η DeGeneres μίλησε για τις αρνητικές κριτικές λέγοντας ότι ανέλαβε την «ευθύνη» και ότι «λυπάται» για όποιον είχε αρνητική εμπειρία πίσω από τα παρασκήνια.

Η DeGeneres είπε ότι το δράμα που περιβάλλει την εκπομπή της δεν είναι ο λόγος για την αποχώρησή της, αλλά σίγουρα την επηρέασε.

«Αν σταματούσα την εκπομπή εξαιτίας αυτού, δεν θα επέστρεφα αυτή τη σεζόν. Επομένως, δεν είναι ο λόγος που σταματάω», είπε. Ανέφερε επίσης, ότι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη της απόφασής της είναι ότι θα χάσει το προσωπικό της.

«Αυτή είναι η οικογένειά μου. Έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι μου», πρόσθεσε. «Έρχομαι στη δουλειά και γελάω κάθε μέρα». Η DeGeneres είπε ότι σκέφτεται τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Έχω κάποιες ιδέες, αλλά ο ατζέντης μου μου λέει να καθίσω ήσυχη για λίγο. Και δεν ξέρω πόσο καιρό θα μπορέσω να το κάνω αυτό γιατί είμαι σαν Ferrari σε ήρεμη κατάσταση. Πρέπει συνεχώς να προχωράω», είπε.

«Αυτή είναι η πρώτη μου πρόκληση και μετά θα βρω τι θα κάνω. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι θα έκανα μια εκπομπή όταν σταμάτησα να κάνω ταινίες και κωμωδίες. Νόμιζα ότι αυτό ήταν το μόνο μονοπάτι. Και ξαφνικά υπήρξε μια εκπομπή που με πήρε σε αυτό το 19χρονο ταξίδι».
πηγή

Related posts

Πανεύκολα υγιεινά μπισκότα βρώμης με 2 υλικά και κομματάκια σοκολάτας!

Οι 6 λόγοι που θα μαλώσετε τον πρώτο χρόνο του γάμου

4 πράγματα που κάνεις με αποτέλεσμα να απωθείς τους άντρες.

Leave a Comment