Σοου Μπιζ

Ο Κυριακίδης δίνει… Huge spoiler για τη Μουρμούρα: Τελικά παντρεύονται με την κυρά Καίτη;

Ο αγαπημένος «Ηλίας» του «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, έδωσε μια συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική και μέσα σε όλα αυτά, «μαρτύρησε» κάποιες εξελίξεις για τον 9ο κύκλο της σειράς.

Θα ήθελα να σχολιάσετε το ελληνικό #MeToo. Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα συνέβαινε αυτό;

Όχι, δεν το φανταζόμουν ποτέ, γιατί δεν είχα καταλάβει ποτέ την υπερβολή του προβλήματος. Με ενοχλεί πάρα πολύ η κακή χρήση της εξουσίας. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχω εξουσία, μπορώ να κάνω ότι θέλω. Είμαστε άνθρωποι και πρέπει να σεβόμαστε και τον άντρα και τη γυναίκα. Δεν πρέπει να πατάμε πάνω στην εξουσία μας, για να εκβιάσουμε ανθρώπους. Αυτό πραγματικά δηλητηριάζει όλη την ανθρώ­πινη κοινότητα.

Εσείς, επειδή μπήκατε και από τα 18 σας στον χώρο, έχετε βιώσει ποτέ κάποια παραβατική συμπεριφορά, την οποία θα χαρακτηρίζατε ακόμη και παρενόχληση;

Όχι, ποτέ. Ασχολιόμουν μόνο με τη δουλειά και δεν παρατηρούσα τι γινόταν μέσα μου. Προφανώς δεν καταλάβαινα κιόλας, γιατί πραγματικά από την στιγμή που μπήκα σε αυτόν το χώρο, είχα ενδιαφέρον μόνο για την δουλειά μου. Σε όσους θιάσους βρέθηκα, ήταν πάντα όλοι μαζί και ένας μαγκούφης μόνος του, ο οποίος κοιτούσε γύρω του και μάθαινε πράγματα. Aυτός ήμουν εγώ. Δεν έκανα καφενείο δεν έκανα κουτσομπολιό.

Σας πέρασε η σκέψη μήπως το κοινό δεν αγκαλιάσει τον ρόλο τns «Καίτnς» (Κλέλια Ρένεση) όπως αυτόν της «Μαρίνας»;

Βέβαια, το φοβηθήκαμε και ήμασταν σε μεγάλη αγωνία για το αν θα βρισκόταν η γυναίκα που θα μπορούσε να ξεπεράσει τον ρόλο της Μαρίνας. Πολύ έξυπνα οι συγγράφεις έγραψαν έναν άλλον χαρα­κτήρα τελείως διαφορετικό από αυτόν της Μαρίνας. Από τα πρώτα δοκιμαστικά που κάναμε, δέσαμε κατευθείαν με την Κλέλια Ρένεση. Τώρα συνεχίζουμε για ένατη χρονιά.

Πότε ξεκινάνε τα γυρίσματα;

Τέλος Αυγούστου ξεκινάμε πάλι τα γυρίσματα. Ο 9os κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται αρχές Σεπτεμβρίου.

Υπάρχει κάποια ανατροπή την οποία μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας;

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το πήρα το κορίτσι, το παντρεύτηκα! Αυτό καταλαβαίνετε τι σημαίνει, ότι θα μου αλλάξει τα φώτα!

Related posts

H Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για το διάστημα που βρέθηκε κοντά στη νευρική ανορεξία

Αυτή τη μικρή πολυτέλεια απόλαυσε η… Βασιλική Τρουφάκου

Γιώργος Λάνθιμος: Έχει νέα ταινία στα σκαριά

Leave a Comment