Ανδρας

Περίεργα πράγματα που ερεθίζουν έναν άντρα

1) Το τραγούδι που έπαιζε την πρώτη φορά που είχε οργασμό. Όλοι έχουν ένα τραγούδι που τους θυμίζει την πρώτη φορά που έκαναν σεξ ή που είχαν οργασμό.

2) Το άρωμά σου. Η οσμή είναι από τις πιο δυνατές αισθήσεις και συνδέονται στενά με τις αναμνήσεις μας. Όταν ένας άντρας μυρίσει το άρωμα μιας γυναίκας που του αρέσει θα το συνδέσει στο μυαλό του με εκείνη και κάθε φορά που θα το μυρίζει θα ερεθίζεται.

3) Τροφές όπως φράουλες, μπανάνες, σοκολάτα κλπ. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με αφροδισιακά φαγητά, η οποία βέβαια μπορεί να διαφέρει για τον καθένα ωστόσο έχει πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα στους περισσότερους από εμάς.

4) Όταν εμφανίζεσαι με κόκκινο φόρεμα. Όσο κλισέ και να σου ακούγεται το κόκκινο χρώμα, σύμφωνα με έρευνες, ερεθίζει φοβερά έναν άντρα.

5) Το γαργαλητό. Η μάχη που κάνετε στο κρεβάτι τον ερεθίζει πολύ. Είναι γνωστό μάλιστα και ως κνησμολαγνεία και είναι φετίχ πολλών ανθρώπων.

6) Το ξύσιμο στην πλάτη ή αλλιώς η λεγόμενη acarophilia.

7) Ο φόβος. Ναι, ο φόβος προκαλεί μερικές από τις πιο άβολες στύσεις. Αυτό που νιώθει ένας άντρας όταν ερεθίζεται σεξουαλικά είναι περίπου τα ίδια με όταν τρομάζει μας λέει η επιστήμη.

8) Όταν φοράς το πουκάμισο/ μπλουζάκι του το πρωί. Υπάρχει κάτι πραγματικά πολύ σέξι στην εικόνα μιας γυναίκας που φοράει κάποιο ρούχο αντρικό.

Related posts

ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ.

Όλα τα καλοκαιρινά εξώφυλα του Sports Illustrated

5 τροφές που πρέπει να αποφύγεις αν σκοπεύεις να κάνεις σεξ

Leave a Comment