Ανδρας

Πως να γίνεις ο άντρας των ονείρων της;

1. Κόψε την υπερκατανάλωση πρωτεϊνών και τα κόκκινα κρέατα. Οι άντρες θέλετε τις γυναίκες να είναι όμορφες.Το ίδιο και οι γυναίκες.

2. Κρύψε εκείνα τα τεραστίων διαστάσεων Τ-shirts, με κάτι που δείχνει πιο κομψό πάνω σου.

3. Χρησιμοποίησε τα χρήματα που προόριζες για κάτι άλλο και χάρισε της ένα κόσμημα.

4. Κεριά, κι άλλα κεριά. Είναι πάμφθηνα, αλλά την ίδια στιγμή απίστευτα αποτελεσματικά.

5. Φρόντισε το δώρο σου να εμπεριέχει και μία κάρτα, πάνω στην οποία θα της γράψεις κάτι μόνος σου. Μικρή, αλλά θανατηφόρα, λεπτομέρεια: μην αγοράσεις έτοιμη κάρτα, εκτός και αν θες να γίνεις το επίκεντρο στις συζητήσεις με τις φίλες της.

6. Μην αφήνεις εκτεθειμένα σε κοινή θέα τα προσωπικά σου σκουπίδια. Γι’ αυτό υπάρχουν οι κάδοι απορριμμάτων, οι οποίοι έχουν τη μαγική ικανότητα να της κρύβουν πράγματα, που ποτέ άλλωστε δεν θα καιγόταν να μάθει για σένα.

7. Κράτησε της την πόρτα για να περάσει, σερβίρισέ τη με το κρασί, την ώρα του λογαριασμού πλήρωσε διακριτικά, γύρισε τη σπίτι της. Την επόμενη μέρα που θα τα συζητάει στο τηλέφωνο με τις φίλες της, αυτές οι λεπτομέρειες θα κρίνουν την πορεία της σχέσης σας.

8. Μάθε να διαβάζεις -και κυρίως να μεταφράζεις- τη γλώσσα του σώματός της, τα μάτια της, την ψυχή της. Το γεγονός ότι το τελευταίο ημίωρο δεν φωνάζει, δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν είναι έξαλλη μαζί σου.

9. Αν πρόκειται να αργήσεις πάρ’ τη τηλέφωνο και πες της το.

10. Να βουρτσίζεις συχνά τα δόντια σου.

11. Αν δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι θέλει για τα γενέθλιά της, ρώτησε τις φίλες της. Μην είσαι αφελής, φυσικά και ξέρουν.

12. Ξεσκόνισε το σαλόνι, τρίψε τα μάρμαρα του μπάνιου, πλύνε τα πιάτα. Σε απλά ελληνικά: γίνε ενήλικας.

Related posts

Kομψοτεχνήματα που υπόσχονται ότι το 2016 θα είναι χρονιά – σταθμός για την υψηλή ωρολογοποιία.

Άνδρας: Οι 10 εντολές

Μια ελληνική εφαρμογή για να κλείσεις γηπεδάκι τη μέρα και την ώρα που θέλεις εσύ και η παρέα σου.

Leave a Comment