Ανδρας

Μια ελληνική εφαρμογή για να κλείσεις γηπεδάκι τη μέρα και την ώρα που θέλεις εσύ και η παρέα σου.

Δεκάδες χιλιάδες αγώνες ποδοσφαίρου γίνονται κάθε μήνα σε όλη την Ελλάδα. Από αυτούς τους αγώνες, ένα μεγάλο ποσοστό αφορά σε φιλικούς αγώνες 5x5 [6×6, 7×7, κλπ].

Δυστυχώς, ο μόνος τρόπος να κλείσεις γήπεδο είναι να πάρεις τηλέφωνο το κάθε γηπεδάκι ξεχωριστά και να ελπίζεις να υπάρχει διαθεσιμότητα στην ημερομηνία και ώρα που βολεύει εσένα και τους φίλους σου. Διαφορετικά θα βιώσεις αυτό που όλοι μας λίγο πολύ απεχθανόμαστε! Να σπαταλήσεις χρόνο στο να τηλεφωνείς τους φίλους σου ξανά για να τους ενημερώσεις για τη νέα διαθεσιμότητα του κάθε γηπέδου! To Playr ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα.

Τώρα μπορείς να κλείνεις γήπεδο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ακόμη πιο εύκολα και γρήγορα με τη βοήθεια του Playr, μια δωρεάν εφαρμογή Ελλήνων δημιουργών για συσκευές Android και iOS.

Το Playr σου προσφέρει τη δυνατότητα να ελέγχεις την διαθεσιμότητα των γηπέδων [ημέρα και ώρα], να βλέπεις τους χώρους και τις παροχές, να αξιολογείς τις εγκαταστάσεις, να βλέπεις την τιμή ενοικίασης και να πραγματοποιείς άμεσα κράτηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από το smartphone σου. Επιπλέον, αφού ολοκληρωθεί η κράτηση μπορείς να ειδοποιήσεις τους φίλους σου μέσω Facebook, Viber και Whatsapp!

Στόχος των δημιουργών είναι σταδιακά να στηθεί μια κοινότητα αθλητών που εκτός από το κλείσιμο γηπέδων θα μπορεί να οργανώσει με μεγαλύτερη ευκολία μινι πρωταθλήματα και γενικότερα να βρίσκουν συμπαίκτες και αντιπάλους για “μπαλίτσα”.

Related posts

Πώς να ρίξεις μία δεσμευμένη

Πώς να διασκεδάζεις καλύτερα ολόκληρη τη νέα χρονιά

Το καυτό ατύχημα της πορνοστάρ

Leave a Comment