Emma_Robert_2016_Comic_Con
Γυναικα

Emma Roberts: Μας δείχνει τον 4μηνών γιο της

Emma Roberts: Μας δείχνει τον 4μηνών γιο της στην πιο τρυφερή ανάρτηση

Η Emma Roberts αγαπά τη νέα της ζωή με το αγοράκι της.

Την Κυριακή, η ηθοποιός έδωσε στους θαυμαστές μια σπάνια ματιά στον 4 μηνών γιο της, Rhodes Robert, καθώς γιόρτασε την πρώτη της Ημέρα της Μητέρας ως νέα μαμά.

Η πρωταγωνίστρια του «Scream Queens», που καλωσόρισε το πρώτο της μωρό με τον φίλο της Garrett Hedlund τον Δεκέμβριο, δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο που κρατάει αγκαλιά τον Rhodes ενώ χαλαρώνουν στην αυλή τους.

Στην αξιολάτρευτη εικόνα, η Roberts κρατά το μωρό κοντά στο πρόσωπό της και ακουμπά γλυκά τη μύτη του. Το αγοράκι είναι τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και φοράει σκουφάκι ενώ η μαμά φοράει ένα ζευγάρι κόκκινα γυαλιά ηλίου και ένα λευκό φόρεμα με έξω τους ώμους.

«Ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

Πολλοί από τους διάσημους φίλους της Roberts σχολίασαν τη συγκινητική φωτογραφία της νέας μαμάς.

«Cutie mama », έγραψε η Nicky Hilton Rothschild, ενώ η Lily Aldridge άφησε μια σειρά από emoji καρδιάς. Η Aly Michalka πρόσθεσε: «Πολύτιμος», και η Paris Jackson απάντησε,

Τον Μάρτιο, η Roberts αποκάλυψε τι εύχεται να γνώριζε πριν γεννήσει και γιατί είναι σημαντικό να υμνούμε τη μητρότητα με κάθε ευκαιρία.

«Δεν είναι κάτι που θα αισθάνεσαι πάντα ότι κάνεις σωστά, αλλά θα γίνεσαι καλύτερος κάθε μέρα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, απλώς αγαπήστε το παιδί σας και τον εαυτό σας», είπε κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Jamie Lee Curtis.

Ο Curtis ρώτησε επίσης ποιον θαυμάζει περισσότερο, με τη νέα μαμά να απαντά, «Τη μαμά μου, ειδικά μετά από ένα μωρό. Προσκυνώ το έδαφος που περπατά!».
πηγή

Related posts

Τα 6 σημάδια που φανερώνουν την αρχή της αντίστροφης μέτρησης για τη σχέση σας

Αηδιαστικές γυναικείες συνήθειες ομορφιάς

Μάθε πόσο καλό σεξ κάνεις ανάλογα με τον σωματότυπό σου!

Leave a Comment